Ik ben Teuni
Ik ben geboren (’87) en opgegroeid in Brabant. Vroeger was ik een fanatiek turnster en mede door de vele uren die ik in de turnhal heb doorgebracht, is de interesse in voeding al vroeg gewekt.

Ervaring
Ik ben sinds  2010 als diëtist en sportdiëtist werkzaam op verschillende plekken. Ik rondde daarvoor de volgende opleidingen af: HBO Voeding & Diëtetiek, Master Nutrition & Health en de Post-HBO Sportdiëtetiek. Als sportdiëtist heb ik gewerkt voor bekende sportclubs in Nederland en voor veel individuele (top)sporters. Momenteel werk ik als docent Voeding op de Hogeschool Utrecht en werk ik als voedingsexpert aan verschillende projecten onder de naam Teuni Verhagen Leefstijladvies.

Kwaliteit
Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici:

kwaliteitsregister-paramedici