Romige smoothie

Geschreven op sep 13, 2013 in Gezonde recepten | Geen reacties

Ik wil hieronder mijn favoriete smoothie met jullie delen, met de kanttekening dat je je eigen fantasie helemaal de vrije loop kunt laten gaan. Wees niet bang voor de groenten, die proef je nauwelijks door het zoete van het toegevoegde fruit. want zoals je inmiddels weet zijn smoothies met alleen maar fruit niet gezond. Lees hier terug waarom ook alweer niet.

fotoromigesmoothie

Ingrediënten voor 1 persoon

1/2 verse mango (of doosje diepvriesfruit)
1/2 avocado
1/2 banaan
75 ml kokosmelk (of sojamelk voor meer eiwit)
2 handjes rauwe spinazie
water (om te verdunnen)

Bereiding

Snijd de mango, avocado en banaan in stukjes en doe ze in de blender. Giet hier de kokosmelk overheen en mix het kort. Voeg vervolgens de spinazie in twee keer toe en mix totdat alles glad en romig is. Voeg bij de laatste stap eventueel extra water toe, als de blender het moeilijk krijgt of als je je smoothie liever minder dik hebt.

Drink smakelijk!

Laat een reactie achter